Dansk journalist i Barcelona
Forfatter, korrespondent og foredragsholder

Kasper Kloch er cand.mag, freelance-journalist og forfatter. Ekspert i spansk politik, kultur og samfundsforhold og mangeårig formidler af spanske forhold til aviser, magasiner, radio og TV.

Spanien-korrespondent for Weekendavisen og forfatter til reportagebøgerne  “Futbolmania – Spansk fodbold i sol og skygge” og “En rejse i tyrefægtningens fodspor”, som også er oversat til spansk. Har skrevet for en række danske medier og medvirket som Spanien-ekspert i DR Nyheder, Deadline, DR2 Udland, TV2 News, DR P1 og P3, Radio 24 Syv og JP Radio. 

Cand.mag. i spansk og antropologi fra Københavns Universitet 2003. 

Medlem af Dansk Journalistforbund

Kontakt: kasperkloch@gmail.com  +34 610 866 467

Læs artikler af Kasper Kloch

Bøger af Kasper Kloch: https://www.saxo.com/dk/forfat...

Medieomtale

Feature: Tyreløberen | P1 | DR

Tusindvis af mennesker samles hvert år i den spanske by Pamplona, for at løbe gennem byens snævre gader, med ophidsede tyre lige i hælene. For en lille gruppe udlændinge er tyreløb i Pamplona blevet til en livslang passion. Godt hjulpet på vej af den amerikanske forfatter Ernest Hemmingway. Få historien om de spanske tyreløb med bidrag fra blandt andre Kasper Kloch, som deltager i programmet som ekspert i spansk kultur.

Skandaler spænder ben for Bendtners spanske drømme

Nicklas Bendtner er efter ni år i London færdig i Arsenal. Den danske angribers kontrakt udløber denne juni, og dermed skal Nicklas Bendtner nu ud at finde sig en ny klub. Men hvad bringer fremtiden for den 26-årige dansker? Hvor varmt er hans kandidatur efter et par år med begrænset spilletid og masser af skandalesager. Tv2.dk har efterforsket Bendtners salgspotentiale i nogle af Europas største ligaer for at finde svaret.